SADRžAJ

Giuliano će u pratnji kućnog benda 'Sultans of shund' otpjevati 'Jel me netko tražio', naslovnu pjesmu humoristično glazbene serije 'Nad lipom 35'.
Već 50 tjedana gledatelji nedjeljom rado odlaze na adresu 'Nad lipom 35' i uživaju u pjesmama najpoznatijih i što je najvažnije najzabavnijih hrvatskih izvođača. Ne samo da uživaju u glazbi već i u vrhunskom humoru najboljih hrvatskih glumaca. U jubilarnom nastavku Picekima, Barmenu, Rebeki, Maji, Nini, Zvonimiru Doline, Miki i žicaru Srećku pridružit će se i legendarni Ljubo Ćesić Rojs. I dok glumci poput Ivice Zadra, Ede Vujića i Elizabete Kukić imaju svoje veće dobro poznate uloge koje ostvaruju prema scenariju Steve Cvikića, Rojs će glumiti samoga sebe. Svojim improvizacijama Rojs će dodatno obogatiti radnju u specijalnom izdanju popularne serije. Giuliano će goste u lokalu zabaviti najnovijim 'starim' hitovima sa svog posljednjeg albuma, pa će se tako u njegovoj verziji moći čuti: Ti si mi u mislima, Ostala si uvijek ista, Jedna mala pjegava plava i Što sad ljubav ima s tim. Neven (Damir Mihanović - Ćubi) će se zajedno s Rojsom prisjetiti davnih dana kada su radili u Njemačkoj. Maja (Emilija Bunjac) će pak napraviti pravi iskorak - priznat će da voli više žene od muškaraca. Punker će se naravno složiti s njezinim odabirom.

Fotografije

Nad lipom 35Nad lipom 35Nad lipom 35Nad lipom 35Nad lipom 35Nad lipom 35Nad lipom 35Nad lipom 35 01Nad lipom 35 02Nad lipom 35 03Nad lipom 35 04Nad lipom 35 05Nad lipom 35 06Nad lipom 35 07Nad lipom 35 08Nad lipom 35 09Nad lipom 35 10Nad lipom 35 11Nad lipom 35 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.