SEZONA: 21

EPIZODA: 14

SADRžAJ

Školska godina bliži se kraju, a pred Erikom je put oko svijeta. No prije mora organizirati završnu priredbu na kojoj će nastupiti školski bend s pjevačicom Pijom Dohrmann. Pia se doima rastreseno, a kad Erik opazi da ima i porezotine na podlakticama, odvede je Janu na pregled. Jan je ispituje o tome, ali ona odbija razgovor. Kad je Erik posjeti doma, Pijini roditelji, vlasnici reklamne agencije, baš slave unosni ugovor za novi posao. Budući da su Pijini tekstovi puni bijesa i očaja, Erik strahuje da je otac seksualno zlostavlja. Ines je prestala raditi u Hamburgu, a zbog venske bolesti više ne može raditi na gospodarstvu kao prije. Sretne ih Peer, koji se odvikava od droge, i predlaže im da prodaju komad zemlje. Njegov otac Claas zainteresiran je za kupnju, ali i njegova majka Brigitte, koja nudi još veći iznos. Jens zaključuje da su svi Moseri lopovi i odustane od svega, a Peer je zaprepašten što su njegovi roditelji za sobom opet ostavili spaljenu zemlju.

Fotografije

Dr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.