SEZONA: 1

EPIZODA: 79

SADRžAJ

Potaknut tužnim sjećanjima iz sirotišta, Ranko odluči ostati ustrajan u svom naumu. Prekida Sonjin i Dinin dirljiv trenutak u kojemu otvoreno razgovaraju o Ranku kao opasnom kriminalcu, kako bi obavijestio Sonju da se žene.
Maša pita oca gdje joj je majka, a Tomo se bori što joj reći i izbjegava razgovor o Heleni. I dok Tomu muče noćne more i zle slutnje vezane uz Sonju, Maša odlazi provesti dan s Brankom i Tomo shvaća da mora donijeti tešku odluku.
Blaž traži Gogu za još jednu uslugu - neka ipak da njegovo otkazno pismo Štefu. Baka Blaženka daje unuku ultimatum - ili će se zaposliti, ili će s njom skupljati boce.
Ugodno druženje Profesora, Edite, Branke i Hrvoja prekida Helena koja dolazi tražiti pomoć od Edite, koju moli da urazumi Tomu. Kada Branka to čuje, nastane velika svađa. Branka i Helena se izvrijeđaju, a Editi prekipi i iz kuće izbaci Helenu, koja dolazi u kafić moliti pomoć, jer nema gdje spavati. Kada Ranko sazna da je Rus pustio Helenu da prespava u Snježaninoj sobi, pokuša ju otjerati. No, Helena je ustrajna.
Profesor, koji se uselio u vilu, ne može spavati od Editinog gromoglasnog slušanja opera. Konačno konfrontira Editu i to rezultira time da je ona još više zaljubljena u Profesora.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.