SEZONA: 1

EPIZODA: 7 - Bedlam

SADRžAJ

Psihijatrijski bolesnik pronađen je na mjestu okrutnog ubojstva s oružjem u ruci. Pacijent prizna zločin, ali dr. Blake sumnja da je slučaj uredan kao što se čini.
Psihijatrijski bolesnik David Hoyle očiti je sumnjivac za ubojstvo medicinske sestre u bolnici. Kad viši inspektor Matthew Lawson i policijski liječnik dr. Lucien Blake stignu na mjesto zločina, Hoyle, zbunjen nakon elektrošokova, kaže da misli da je ubio sestru Violet Ashby, ali ne sjeća se. Dr. Blake nije uvjeren pa razmatra mogućnost da je počinitelj neki drugi pacijent ili čak ravnatelj. Slučaj dobiva nepredvidiv obrat kad žrtvin otac, Lawsonov umirovljeni zapovjednik, dođe u umobolnicu sa svojim starim službenim revolverom i zaprijeti jednom od liječnika. Blake uz pomoć atmosferičnih slika i Violetinih tajnih bilježnica u zadnji tren otkrije pravog ubojicu i spriječi ubojstvo iz osvete.

Fotografije

Misteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. Blakea

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.