SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - Brotherly Love

SADRžAJ

Zatvorenik koji čeka izvršenje smrtne kazne u bunilu kaže dr. Blakeu da nije odgovoran za ubojstvo policajca za koje je osuđen. Dr. Blake daje sve od sebe kako bi otkrio istinu.
Kad doseljenik iz Irske Sean McBride koji čeka izvršenje smrtne kazne u bunilu kaže dr. Blakeu da nije odgovoran za ubojstvo policajca za koje je osuđen, Blake je šokiran... I povjeruje mu. Ali čini se da nikog drugog istina ne zanima. Grad je podijeljen oko opravdanosti smrtne kazne. Patronažna sestra Mattie O'Brien žestoka je protivnica i suprotstavlja se prijatelju Danielu Parksu. Policajac Parks silno želi poduprijeti svoje kolege policajce, ali počne sumnjati u dokaze kad dr. Blake počne postavljati sve važnija pitanja. Na svoj tipično nekonvencionalan način dr. Blake uspijeva odgoditi smaknuće.
Seanov brat, katolički svećenik Xavier McBride, čini se neobično nesklonim pomoći dr. Blakeu da dokaže nevinost svoga brata Seana. Što skriva? Što je Blake bliži šokantnoj istini, krug se čvršće zatvara.

Fotografije

Misteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. BlakeaMisteriji dr. Blakea

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.