SEZONA: 3

EPIZODA: 2 - MJESEČEV PRSTEN (1)

SADRžAJ

Dida pokušava ući u posao s ukrasnim kamenjem zvanim Mjesečev prsten. U kući Kosmičkih došlo je do svađe između Ruže i Marka o važnosti muških i ženskih poslova, što je rezultiralo potpunim Ružinim odustankom od obavljanja kućnih obveza. Prešavši na vegetarijanstvo, prestala je kuhati i čistiti stan, što Marka prisiljava da se hrani vani i brine o vlastitoj odjeći. Neno se u međuvremenu upisao na glumački tečaj, upoznavši i zbliživši se sa zanimljivom djevojkom Ines. Ruža shvaća da je pretjerala i nastoji se pomiriti s Markom. U cijelu priču umiješat će se Dudo s idejom o poklonu Mjesečevog prstena.

Fotografije

Odmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio si

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.