poster

Kućni ljubimci

Kućni ljubimci

lifestyle | Hrvatska

EPIZODA: 950

SADRžAJ

U današnjoj emisiji vidjet ćemo kako se obilježio 4. listopada, Međunarodni dan zaštite životinja na Bundeku u Zagrebu. Razgovaramao s Anom Škaricom zaštitnicom ptica i Tatjanom Zajec voditeljicom skloništa za pse u Dumovcu. Mirela Bosnar članica Kluba za obuku službenih i sportskih pasa Zagreb predstavit će nastup svoga kluba na Bundeku. Nina i Darko Gregl predstavljaju nam vrlo rijetku pasminu psa - australskog kelpia. S Borutom i Katarinom Šeparović razgovaramo o kazališnoj predstavi u kojoj sudjeluju psi iz skloništa u Dumovcu. Željko Božiček predstavlja svoju udrugu za obuku službenih pasa i nastup najmlađih članova koji su također bili u programu obilježavanja Međunarodnog dana zaštite životinja.

Fotografije

Kućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.