poster

Riječna čudovišta

River Monsters (2009)

reality show, dokumentarni, priroda, životinje | SAD, Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 9

EPIZODA: 11

SADRžAJ

Istražitelj, biolog i ekstremni ribolovac Jeremy Wade i serija "Riječna čudovišta" svoju će mrežu baciti šire nego ikad kako bi istražio mitove i legende o zvijerima koje žive u svjetskim oceanima. Na otocima Keys na Floridi, Jeremy istražuje tajanstveno stvorenje koje svoje žrtve udara toliko snažno da im čak lomi kosti. Tu su i priče o plivačima na Karibima koje nešto odvlači s površine – izaziva li tu pojavu možda čudovište znano kao Lusca – napola morski pas, napola hobotnica? Jeremyjeve pustolovine nastavljaju se potragom za stvorenjem iz legende o morskoj zmiji – sve započinje napadom u kanalu La Manche, a kulminira u mračnim dubinama Sredozemnog mora. Naš neumorni istraživač kreće i na jednu od svojih dosad najopasnijih pustolovina te se vraća na Amazonu u potrazi za žrtvama nevidljivih grabežljivaca.

Fotografije

Riječna čudovištaRiječna čudovištaITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalRiječna čudovištaITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV GlobalITV Global

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.