EPIZODA: 65

SADRžAJ

Juana predbaci Ramónu što otvara radionicu prekoputa Fabioline i pokušava ga nagovoriti da je otvori negdje drugdje. On tvrdi da je ta lokacija sasvim slučajno odabrana. Prizna da će mu biti teško svakodnevno gledati Fabiolu koja se udala za drugoga. Fabiola kaže Franciscu da je grozno što Ramón otvara radionicu prekoputa njezine, a on odgovori da bi trebala prepustiti posao ujaku i prestati raditi. No Fabioli su taj posao ostavili roditelji i ona ga ne želi napustiti. Hortensia čuje kada Julio kaže Juani da je voli i pokuša je poljubiti. Hortensia izvrijeđa Juanu, a Julio kaže da se namjerava oženiti s njom. Hortensia mu odgovori da nikad neće imati njezin blagoslov. Antonio prijeti Roxani tužbom, a ona odgovori da mu neće dopustiti da viđa sina. Hortensia kaže Fabioli da mrzi Juanu i da neće dopustiti da se uda za Julija. Kada Hortensia ugleda Ramóna, onesvijesti se. On se ponudi da je odveze u bolnicu. Francisco nasrne na njega. Julio sprečava tučnjavu. Santiago kaže Andrei da je ne želi izgubiti i poljubi je.

Fotografije

Zaljubljena u RamonaZaljubljena u RamonaZaljubljena u RamonaZaljubljena u RamonaZaljubljena u RamonaZaljubljena u RamonaZaljubljena u RamonaZaljubljena u RamonaZaljubljena u RamonaZaljubljena u RamonaZaljubljena u RamonaZaljubljena u RamonaZaljubljena u RamonaZaljubljena u RamonaZaljubljena u RamonaZaljubljena u RamonaZaljubljena u RamonaZaljubljena u RamonaZaljubljena u RamonaZaljubljena u Ramona

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.