SEZONA: 1

EPIZODA: 19

SADRžAJ

Oboružane novostečenom Zmajskom vatrom koju su otele Bloom, tri vještice preuzimaju Mračni toranj. Zatočile su ravnateljicu škole profesoricu Griffina i sve vještice koje im se nisu željele pridružiti u paklenom planu da pokore cijeli Magix. Vrlo brzo stanje u Magixu postaje kaotična i izvan kontrole pod vlašću triju vještica. Winxice moraju pronaći način da spase situaciju, ali što mogu poduzeti?
Nakon mnogo uvjeravanja Faragonda naposljetku dopušta Bloom i njezinim prijateljicama da istraže uništeni Domino u nadi da će pronaći barem tračak Zmajske vatre i spasiti Magix! U međuvremenu Crvena fontana je uništena, a mladići se sklanjaju u Alfeu. Po dolasku u Domino vile napada čudovište koje je stvorila Icy. Vještica se koristi svim svojim moćima protiv Winxica. Nakon spektakularne borbe, vile uspijevaju pobjeći Icynu bijesu. Situacija se čini sve beznadnijom dok umorne i ozlijeđene Winxice nastavljaju potragu za Zmajskom vatrom. Hoće li naša junakinja vratiti moć Zmajske vatre?

Fotografije

Winx clubWinx clubWinx clubWinx clubWinx club 01Winx club 02Winx club 03

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.