SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Fortuna "Lucky" Esperanza Navarro Prescott je 12-godišnja djevojčica koja se preselila iz grada u malo mjesto Miradero. Tamo upoznaje divljeg mustanga po imenu Spirit koji je iz divljine silom dovučen na selo kako bi se pripitomio. Lucky se brzo zbliži s pastuhom te ga oslobodi iz obora. Lucky pronađe i nove prijatelje; Prudence "Pru" Granger, koja ima palomino konja, Chica Linda i Abigail Stone, koja posjeduje šašavog pinto konja, Boomeranga. Uskoro tri djevojke sa svojim prijateljima kreću u brojne avanture.
Neodoljiva animirana serija "Spirit: Slobodno jahanje" iz Dreamworks animacije odvest će najmlađe gledatelje u brojne avanture u kojima su se našle Lucky i njezini prijatelji. Jednako tako, ova šarmantna serija, koja je polaznu točku pronašla u animiranom filmu „Neustrašivi Spirit“ (Spirit: Stallion of the Cimarron") koji se mogao pogledati i na RTL-u, djecu će podučiti o vrijednostima prijateljstva i iskrenosti te im donijeti mnoštvo drugih životnih lekcija i mudrosti. No to nije sve - jeste li znali da je glavni junak serije Spirit jr. zapravo sin Spirita i Raina iz „Neustrašivi Spirit“!

Fotografije

Spirit: Slobodno jahanjeSpirit: Slobodno jahanjeSpirit: Slobodno jahanjeSpirit: Slobodno jahanjeSpirit: Slobodno jahanjeSpirit: Slobodno jahanjeSpirit: Slobodno jahanjeSpirit: Slobodno jahanjeSpirit: Slobodno jahanjeSpirit: Slobodno jahanjeSpirit: Slobodno jahanjeSpirit: Slobodno jahanjeSpirit: Slobodno jahanjeSpirit: Slobodno jahanje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.