SEZONA: 1

EPIZODA: 78

SADRžAJ

Snježana zove misterioznog čovjeka i odlazi iz Vrhovca. Dirljivo se oprašta sa Sonjom, zabrinuta daleko više za nju nego za sebe.
Rus rasprema Snježaninu sobu te se Ranko od nje oprašta. I sam se zapita vrijedi li glumiti obitelj sa Sonjom?
Tomo spava kod Branke. Helena, očajna što gubi sve adute, tjera Mašu da glumi astmatični napad. Međutim, Maša je već jako potresena i "lažni" napad se uskoro pretvori u pravi i Maša se počne gušiti. Helena i Tomo zovu hitnu. Liječnica uspijeva spasiti Mašu, koja naposljetku otkrije Tomi istinu - Helena ju je naučila da glumi napade astme. Ovo je kap koja prelije čašu - Tomo izbacuje Helenu iz kuće.
Profesor i Edita naizgled idilično počinju zajednički život, ali Profesor uskoro shvaća da će to biti zahtjevnije nego što je mislio.
Blaž nagovori Gogu da mu vrati otkazno pismo prije no što ga Štef pročita. No, u razgovoru s Brankom, Blaž se uvali i stvori dobru sliku o sebi temeljenu upravo na otkazu.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Detektiv gurman (2015)

    image
    SFPD detective Maggie and gourmet detective Henry banter and solve murders somehow related to cooking.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.