SEZONA: 1

EPIZODA: 62

SADRžAJ

Od dijagnoze do pozitivnog stava. To je priča Ivane koja boluje od Crohnove bolesti. U "Zdravlju na kvadrat" ispričat će svoju priču i dati nadu svima koji boluju od kronične upalne bolesti probavnog sustava.
Hipofiza je dokaz da veličina nije znak snage. Iako je veličine poput zrna graška, hipofiza je najvažnija endokrina žlijezda u tijelu. Gdje se nalazi i koja je njezina funkcija, saznajte u ovotjednom "Zdravlju na kvadrat".
Priča koju su novinari "Zdravlja na kvadrat" napravili u godini na izmaku, mnoge je potaknula da se počnu kretati i bave tjelovježbom. Čak se, i sam ministar zdravstva Milan Kujundžić, složio da su tjelovježba i zdrav način prehrane djece, mladih i srednje generacije, kod nas, nedovoljno zastupljeni. U skandinavskim državama to su odavno shvatili pa ondje, zbog zdravog načina življenja, uštede čak i do 40 posto zdravstvenoga proračuna. Ima li nade za nas?
Žgaravica je tegoba s kojom se susreće gotovo svaka druga osoba u zapadnom svijetu. Oko sedam posto odraslih ima svakodnevne tegobe. Žgaravica češće muči muškarce nego žene, a problemi se pogoršavaju s godinama ako se bolest ne liječi. Više o ovoj tegobi pogledajte u ovotjednom "Zdravlju na kvadrat."
Budući da su ordinacije obiteljske medicine prenatrpane pacijentima, posebno u ove zimske dane, novinari "Zdravlja na kvadrat" okrenuli su pilu naopako te bili u potrazi za odgovorima - kako pacijent može pomoći liječniku?
Hrvatski gimnastičar Tin Srbić osvojio je na Svjetskom prvenstvu u Montrealu, u listopadu, naslov svjetskog prvaka na preči, što je ujedno i najveći uspjeh u povijesti hrvatske gimnastike. Kada su se svjetla pozornice ugasila i emocije slegle novinari "Zdravlja na kvadrat" posjetili su Tina na jednom od svakodnevnih treninga. Je li se nešto promijenilo u njegovom životu pogledajte u rubrici "Zdravlje s poznatima" u posljednjem "Zdravlju na kvadrat" u ovoj godini.

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Art kvart

    image
    „Art Kvart“ svake sedmice donosi najbolje i najvažnije vijesti o umjetnosti i kulturi, o umjetnicima i njihovim muzama, o sestrinstvu i drugarstvu, o znanju i...
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Jutarnji program B1 televizije

    image
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.