SEZONA: 19

EPIZODA: 15

SADRžAJ

Turistica Iris Gräser dolazi s mužem dr. Bergmannu zbog krvarenja u trudnoći. Ima cistu na jajniku, a u klinici se pojavi sumnja na rak jajnika. Iris odbija uklanjanje tumora kako bi zaštitila nerođeno dijete, koje bi tumor, međutim, mogao ugroziti. Prof. Osterloh predlaže kemoterapiju do porođaja, no Jan smatra da je to preopasno za Iris. Koji je život važniji? Izbija spor među liječnicima koji djeluje i na bračni par Gräser. Janova zaokupljenost poslom izluđuje Maren, to više što mu želi priopćiti divnu vijest. Napokon je zatrudnjela. Izlane se i pred majkom Doris pa se vijest proširi Deekelsenom.

Fotografije

Dr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnikDr. Bergmann, seoski liječnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.