SEZONA: 1

EPIZODA: 61

SADRžAJ

Pred vratima su Božić i Nova Godina. Mnogi, u ovo predblagdansko vrijeme, ali i za same blagdane, pretjeruju s unošenjem hrane i pića u svoj organizam. Novinari "Zdravlja na kvadrat" istražili su zašto se u vrijeme blagdana ljudi toliko okreću hrani?
Dekompresijska terapija kralježnice je izrazito uspješna ne operativna procedura za uklanjanje bolova i raznih drugih tegoba uzrokovanih problemima kralježnice. U tretmanu ove procedure koristi se sofisticirana oprema u kombinaciji s modernim stolovima za trakcijsku terapiju. Kako se radi dekompresijska terapija pogledajte u ovotjednom "Zdravlju na kvadrat".
Poremećaj na dva pola. S jedne strane depresija, s druge manija. Poprilično zbunjujuće i teško. Govorimo u "Zdravlju na kvadrat" o bipolarnom poremećaju tj. poremećaju raspoloženja.
Jeste li se ikada našli u situaciji da ne želite izuti obuću u društvu? Jeste li ikada osjećali sram zbog neugodnog mirisa svojih stopala? Ako je to tako, u ovotjednom "Zdravlju na kvadrat" doznajte zašto nastaje neugodan miris nogu te kako ga se riješiti?
Često smo, u godini iza nas, govorili o obveznom i dopunskom zdravstvenom osiguranju. Za Vas su novinari emisije "Zdravlje na kvadrat" istraživali razlike, i doznali zašto je dobro imati policu dopunskog zdravstvenog osiguranja.
Kosa je dio nas i često kroz nju izražavamo svoje raspoloženje i karakter. Nije neobično da ju stiliziramo na razne načine, neki i svakodnevno. Kako tretiranje kose utječe na njezino zdravlje i ljepotu doznajte u ovotjednom "Zdravlju na kvadrat".
Kao mala plašila se stomatologa. Dok je vadila krv znale su je držati i četiri tete kako bi se smirila. Danas se u njoj ne smiruje ljubav iz djetinjstva - ona prema gimnastici. Zato smo ju i odveli u gimnastičku dvoranu i porazgovarli s njom o sportu, hrani, zdravlju. Ivana Kindl gošća je rubrike "Zdravlje s poznatima".

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Art kvart

    image
    „Art Kvart“ svake sedmice donosi najbolje i najvažnije vijesti o umjetnosti i kulturi, o umjetnicima i njihovim muzama, o sestrinstvu i drugarstvu, o znanju i...
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • Spiritual Sports

    image
    The origins of this exercise can be traced back to the Himalayan Mountain. It strengthens the body, its muscles and its joints, all while relaxing the mind. This...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.