SEZONA: 6

EPIZODA: 1 - Der Baum der Wahrheit

SADRžAJ

Simpatični velečasni Brown vraća se riješiti još tajanstvenih zločina u sanjivu selu Kemblefordu.
U Engleskoj smo pedesetih godina 20. stoljeća, u provinciji punoj malenih sela, seoskih župnih crkava i velikih ladanjskih kuća.
Serija se temelji na pripovijetkama G. K. Chestertona, a u svakoj epizodi velečasni Brown istražuje zločin na sebi svojstven način, oslanjajući se na intuiciju i psihologiju. Zagonetnomu svećeniku ponovno pomažu ozbiljna župna tajnica gđa McCarthy i buntovna Bunty, crna ovca jedne od najuglednijih obitelji u Britaniji.
U ovoj će sezoni velečasni Brown istraživati sumnjivu smrt u domu umirovljenika, a partija boćanja brzo će izmaknuti nadzoru kad igralište postane mjesto zločina. Zanosna mondenka ledi Felicia Montague vratit će se u Kembleford i uplesti se u opasan odnos sa sovjetskim špijunom. A kad Katherine Corven neočekivano izađe iz zatvora, ta neprijateljica iz prošlosti doći će se osvetiti velečasnomu Brownu.
Velečasnog Browna, gđu McCarthy i Bunty u prosincu posjeti stari prijatelj dok peku pite i ukrašavaju župni dvor. Sid se vratio za Božić i donio je darove ledi Felicije. Za to vrijeme, dok mještani hodaju šumom, pas otkrije djelomično raspadnutu ruku u hladnoj zemlji. Dotična je pokojnica Scarlett Dreyfuss, žena koja je nestala 1946. nakon generalne probe Crvenkapice. Tako se ponovno otvara slučaj star sedam godina. No to ne sprečava Kemblefordsku amatersku glumačku družinu da održi audiciju za ovogodišnju predstavu Pepeljuge. Gđa McCarthy ostane razočarana kad Bunty dobije ulogu dobre vile umjesto nje, a velečasni Brown i Sid dobiju prilično nedostojanstvene uloge. Nakon Scarlettine obdukcije inspektor Mallory shvati da je priznanje njezina tobožnjeg ubojice, nježnog diva Bennyja, puka izmišljotina. Pravda je strašno podbacila. Može li je velečasni Brown osigurati prije Božića?

Fotografije

Velečasni BrownVelečasni BrownVelečasni BrownVelečasni BrownVelečasni BrownVelečasni BrownVelečasni Brown

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.