SEZONA: 1

EPIZODA: 69

SADRžAJ

Sonja s majkom odlazi u Zagreb, a Vlado i Milan se emotivno opraštaju od supruge i majke. Poneseni emocijama, otac i sin ponovo se zbližavaju, ujedinjeni u tuzi i strepnji za Jasnu.
Tomo od Edite sazna da Sonja odlazi s majkom na operaciju. Pokuša ju stići, no zatiče samo pijanog Milana. U razgovoru s njim, Tomo posumnja da Sonja zna za Rankove prljave poslove.
Snježana zove Eminu da pođe s njom na put. Ona se isprva koleba, no nakon što čuje Vladu kako priča s Rankom, ipak odlazi sa Snježanom. Za to vrijeme, Ranko prati Sonju i Jasnu u Zagreb.
Dina konfrontira Štefa u vezi kupnje Sonjine kuće i Štef joj konačno prizna da je novac zapravo Rankov. Dina je u nevjerici, no obeća Štefu da neće ništa reći Sonji jer bi ona odmah htjela vratiti novac.
Tomo odluči pružiti Hrvoju još jednu šansu. S druge strane, Helena manipulira Tominim osjećajima kako je ne bi napustio.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.