SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Davor u ljubomornom ispadu prigovara Mili jer je našla novog muškarca. Mila od Šestana sazna da je Zoran brutalno istjeran iz Bebićeve firme, a nekad su bili partneri. Mila odluči pisati članak o tome te pokušava od Zorana saznati informacije, ali Zoran ne želi pričati o svojoj prošlosti. Matko upoznaje gradskog pročelnika Branka Macanovića (Božidar Orešković) s problemima sa stanarima u Brezovu te o planu deložacije. Ivani je sve teže jer nipošto ne želi izgubiti svoju kućicu koju je naslijedila od udomitelja. Razrednik Dinko kažnjava Sunčicu zbog nedoličnog ponašanja čišćenjem školskog dvorišta. Primarijus Šmit uvodi mjere štednje na odjel što dodatno razljuti Nevenku koja mu se otvoreno suprotstavi smatrajući njegovu odluku neizvedivom jer odjel već oskudijeva s lijekovima i opremom. Kristina odluči ponovno potražiti Slavena. Dolazi u garažu gdje se dogodi fatalan susret.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.