SEZONA: 1

EPIZODA: 57

SADRžAJ

Tko se sve treba cijepiti protiv gripe?
2016. godine kod nas je zabilježena 51 tisuća oboljelih od ove bolesti, a nažalost, 27 osoba je preminulo. Koji su simptomi gripe i kako se najbrže liječi pogledajte u ovotjednom "Zdravlju na kvadrat".
Inkontinencija je ozbiljan i široko raširen medicinski problem, a nažalost mnoge se osobe srame o tomu govoriti. Zbog toga se, često, ne liječe. No prevencija i liječenje lakši su nego što se čini. "Zdravlje na kvadrat" ima priču kako pomoći inkontinentnim osobama.
Koja su prava i obveze osiguranika police dopunskog zdravstvenog osiguranja? Detaljno objašnjenje pogledajte u ovotjednom "Zdravlju na kvadrat".
Najpopularniji anti-age tretman u svijetu svakako je onaj Botox terapijom. U estetskoj kirurgiji i medicini Botox se koristi više od 20 godina, upravo kao najučinkovitiji 'brisač' bora u zonama oko očiju i na čelu. "Zdravlje na kvadrat" donosi priču o djelotvornosti, ali i manama Botoxa.
Važnost cjeloživotnog učenja i konstantnog usavršavanja posebno je vidljiva u medicini, i to u svim granama. Stoga ne čude redoviti medicinski kongresi poput onoga nedavno održanog u Opatiji, a na temu novih trendova u estetici lica, i dentalnih implantata. Novinari "Zdravlja na kvadrat" posjetili su taj događaj i doznali koji su to najnoviji trendovi.
Erektilna disfunkcija dugo je vremena bila tabu tema u široj javnosti. Upravo zbog toga postoji cijeli niz zabluda povezanih s ovim poremećajem. Problem nastaje kada muškarac ne može u potpunosti ili djelomično postići erekciju. Više o ovoj temi doznajte u "Zdravlju na kvadrat".
Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u protekloj godini bilo je više od 8500 trudnoća koje su završile carskim rezom. Brojka potvrđuje trend konstantnog rasta ovog operacijskog zahvata. Više o indikacijama za carski rez doznajte u rubrici "Vi pitate" u ovotjednom "Zdravlju na kvadrat".

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Art kvart

    image
    „Art Kvart“ svake sedmice donosi najbolje i najvažnije vijesti o umjetnosti i kulturi, o umjetnicima i njihovim muzama, o sestrinstvu i drugarstvu, o znanju i...
  • Treća dob (2009)

    image
    U emisiji se govori o svim umirovljeničkim pitanjima kao što su zdravlje, odnos prema starosti i starenju, život starijih osoba u pojedinim krajevima zemlje i...
  • My Zen People

    image
    They have changed their lives to follow their passions, even if that means leaving everything behind… Victor has left his job as a real estate agent to compete...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.