poster

Čudesni svijet Gordona Watsona: Gela - holivudska poduzetnica

THE WONDERFUL WORLD OF GORDON WATSON (2016)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Gela Nash-Taylor, supruga basista Johna Taylora iz grupe Duran Duran i uspješna poslovna žena, zagrižena je anglofilka. I to toliko da je kupila jedno od najljepših tudorskih zdanja u zemlji. Gela puno vremena provodi u Los Angelesu, no nakratko je došla u London gdje će se naći s prijateljem, trgovcem umjetninama Gordonom Watsonom koji želi čuti sve o njezinom novom poslovnom poduhvatu te se domisliti što bi joj mogao prodati. Inspiriran njihovim sastankom, baca se u potragu za jedinstvenim komadom nakita koji bi Gela mogla poželjeti za sebe. No je li ona raspoložena za kupnju? Također, u ovoj epizodi Gordon i njegov tim sudjelovat će na prestižnom sajmu umjetnina u londonskoj četvrti Chelsea, gdje najam štanda stoji koliko i cjelogodišnja renta za njegov dućan u istome kvartu. Hoće li Gordon u tih tjedan dana imati uspjeha u prodaji?
Izvršni producent: Robi Dutta
Produkcija: BBC
Odabrala: Mira Vočinkić

Producent: Michelle Fobler

Fotografije

Čudesni svijet Gordona Watsona: Gela - holivudska poduzetnicaČudesni svijet Gordona Watsona: Gela - holivudska poduzetnicaČudesni svijet Gordona Watsona: Gela - holivudska poduzetnicaČudesni svijet Gordona Watsona: Gela - holivudska poduzetnica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.