SEZONA: 9

EPIZODA: 1 - If They Could See Us Now.....!

SADRŽAJ

Prije tri godine ostvario se san Dereka Trottera. Antikni sat prodan je na dražbi za 6,2 milijuna funta, Trotterovi su postali milijunaši i odonda žive luksuznim životom. No, za Dela, koji je uvijek u potrazi za dobrim poslom, kolo sreće opet se okrenulo. Sve dionice Trotterove tvrtke nalaze se u Južnoj Americi, a tamošnja je burza nedavno skrahirala. Del, njegova bolja polovica Raquel, Damien (koji sad ima 11 godina), Rodney i Cassandra nalaze se u Monte Carlu i ne mogu platiti hotelski račun. Jasno, kreativni biznismen Del brzo smisli rješenje njihove dileme - bijeg. No, Trotterovi ne mogu umaći Unutarnjim državnim prihodima koji ih tuže zbog dugovanja. Budući da su Delovi glavni svjedoci o njegovom karakteru Boycie, Marlene, Trigger, Denzil i privremeni menadžer Kobilje glave Sid (Mike je u zatvoru jer je pokušao spasiti svoj gubitak u Južnoj Americi založivši pivnicu), nije iznenađenje kad sud ne presudi u Delovu korist. Trotterovi imaju godinu dana da vrate 48.754 funta plus kamate ili im prijeti deložacija iz stana. Baš kad se čini da gore ne može biti, umre stric Albert. U posljednje ga vrijeme nisu često viđali jer je živio na obali s Elsie Partridge. Starcu prirede lijep pogreb, no i ondje Del i Rodney dožive šok. Stričev nadimak u ratnom zrakoplovstvu bio je Zeko. Uz to, uvijek je tvrdio da je mornar!
U Peckhamu Rodney i Cassandra požele začiniti svoj ljubavni život seksualnim igricama, a Del pokušava ući natrag u posao. On ne može više službeno upravljati tvrtkom, ali Rodney može. On je isplanirao kako će povratiti obiteljsko bogatstvo. Mora samo osvojiti 100.000 funta na televizijskom kvizu Zlatna groznica. Zašto ne? U ovo doba iduće godine mogli bi ponovno biti milijunaši.

Scenarist:
TRAJANJE: 75 min

Fotografije

MućkeMućkeMućkeMućkeMućkeMućkeMućkeMućkeMućkeMućkeMućkeMućke
PREPORUKE
 • Candice Renoir (2013)

  ponedjeljak
  image
  The story circles around French police officer Commandant Candice Renoir and her team solving different crime cases in a harbor city of south France. Candice...
 • Hank Zipzer (2014)

  ponedjeljak
  image
  Upoznajte najgoreg đaka na svetu u ovoj smešnoj seriji koja prati život 12-godišnjeg Henrija Henka Zipzera koji uspeva da prospe sadržaj čak i iz poluprazne čaše.
 • Vrati mi se, draga (2016)

  ponedjeljak
  image
  Murray je upravo divan čovjek. Privržen muž, marljiv radnik, odan prijatelj i kolega. No kad ženu Bex iznenadi proslavom 40. rođendana, Murray se te večeri...
 • Alex and Co. (2015)

  ponedjeljak
  image
  A group of friends studying in secondary school find their love for music after stumbling upon a banned room in their school.
TOP LISTE

Prijavi se