SADRŽAJ

U 12. sezoni gledaćemo još bolje kandidate i čućemo još zanimljivije komentare stručnog žirija. Sjajna šestorka ostaje u istoj postavci, pa ćete i u novoj sezoni u žiriju gledati Jelenu Karleušu, Acu Lukasa, Mariju Šerifović, Dragana Stojkovića - Bosanca, Anu Bekutu i Viki Miljković.
Produkcijski žiri koji čine direktor Grand Produkcije Saša Popović i muzički urednik Snežana Đurišić, i dalje ima glavnu reč, a celoj zabavi će svoj pečat dati i tajanstveni članovi žirija koji će se menjati iz nedelje u nedelju.Sa novom sezonom, Sanja Kužet se vraća u dobro poznati voditeljski tandem! Voja Nedeljković i Sanja će se potruditi da svakom kandidatu olakšaju izlazak na scenu, koji će na sebi nositi pulsometar. Kao što je i prošle sezone tajanstveni ćlan žirija bio novitet, tako je direktor Grand Produkcije, odlučio da i ove godine uvede jednu novinu, pa će tako kandidati tokom pevanja nositi spravu koja će im meriti puls.
Pravila ostaju ista, žiri nepromenjen, pa je tako sve spremo da nova 12. sezona počne!

Fotografije

Zvezde grandaZvezde grandaZvezde grandaZvezde grandaZvezde grandaZvezde grandaZvezde grandaZvezde grandaZvezde grandaZvezde grandaZvezde grandaZvezde grandaZvezde grandaZvezde grandaZvezde grandaZvezde grandaZvezde grandaZvezde granda
PREPORUKE
TOP LISTE

Prijavi se