SEZONA: 1

EPIZODA: 47

SADRžAJ

Emina odluči s majkom otići iz Vrhovca. No, slučajan susret Emine i Vlade potakne bujicu osjećaja te ona odluči ostati.
Na Snježanin nagovor, Emina prijavi Hrvoju (lažno) Asjino pismo, koje Hrvoje naposljetku priznaje kao konačni dokaz da je Asja, što se zakona tiče, počinila samoubojstvo.
Snježana otkriva da je život njene bebe u opasnosti. Zbog loših prognoza, Snježana dvoji treba li zadržati dijete ili ne. Emina ju tješi.
Helena pristaje dati Tomi razvod i, po svemu sudeći, ne misli se vraćati u Vrhovac. I dok Sonja i Tomo dijele sretne trenutke svoje nove ljubavi, Ranko odlazi pred Tominu kuću i ugleda ih u idiličnom trenutku s Mašom. Sluđen prizorom, posegne za pištoljem, no Rus u posljednji čas spriječi tragediju. Ranko istresa svoj bijes na Milanu koji ga dolazi tražiti da se makne od Vlade. Bijesan Ranko nasrće na Milana.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.