SEZONA: 1

EPIZODA: 60

SADRžAJ

Vjerojato ste puno puta čuli nekoga kako se žali da mu je pao imunitet. Česte su situacije kada vam dobronamjerni prijatelji, ili članovi obitelji, sugeriraju da posegnete za nekim čudotvornim pripravkom koji će vam osnažiti imunitet. Djeluju li takvi pripravci i čime možemo potaknuti obrambene mehanizme našeg tijela doznajte u "Zdravlju na kvadrat".
U godišnjem smo dobu koje za mnoge često znači prehladu i grlobolju. Osim boli, u grlu se javlja osjećaj kao da je izgrebano i grubo, može biti crveno, a ponekad se javljaju i problemi s gutanjem. Što uzrokuje grlobolju i kako ju prevenirati istražili su novinari "Zdravlja na kvadrat".
Znate li da se jačina boli mjeri bodovnom skalom od 1 do 10? Zubobolja bi tako imala ocjenu 7. Najčešći se intenzitet boli kreće između 4, 5, ili 6. Je li to dovoljna jačina boli da se potraži pomoć liječnika istražili smo u ovotjednom "Zdravlju na kvadrat".
Još uvijek zvuči neobično, ali i muškarci mogu oboljeti od raka dojke. Iako je taj karcinom kod njih zastupljen svega 2 do 3 posto, broj oboljelih, nažalost, raste. "Zdravlje na kvadrat" ima priču.
U ovotjednom "Zdravlju na kvadrat" nastavljamo priču o zubnim implantatima. Novinari "Zdravlja na kvadrat" istražili su od kojih se materijala rade, kako se implantati održavaju i jesu li oni doživotno rješenje?
Roditeljima male djece upale uha nisu ništa strano. Kod odraslih se znatno rjeđe javljaju, ali oni koji su imali problema s upalom uha kažu da je bol uha kao i bol zuba, među najgorima koje se mogu osjetiti. Kako si pomoći? Pogledajte u "Zdravlju na kvadrat".
Tjelesna aktivnost predstavlja vrlo važan segment ljudskoga života. Postoji veliki broj pozitivnih utjecaja tjelesne aktivnosti na zdravlje. Ona je vrlo važan čimbenik u sprječavanju prekomjerne težine, a može produljiti život jednako kao i prestanak pušenja. U "Zdravlju na kvadrat" govorimo o važnosti vježbanja.

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Art kvart

    image
    „Art Kvart“ svake sedmice donosi najbolje i najvažnije vijesti o umjetnosti i kulturi, o umjetnicima i njihovim muzama, o sestrinstvu i drugarstvu, o znanju i...
  • CC:N - Comedy Central News Mit Ingmar Stadelmann (2017)

    image
    Moderator Ingmar Stadelmann stellt die knallharten Fragen der Zeit, egal, ob es um den Zustand der Demokratie oder den Zustand der Pornoindustrie geht. Im...
  • Revisited

    image
    We return to places which have been in the news - often a long time ago, sometimes recently - to see how local people are rebuilding their lives.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.