poster

Potraga za povoljnim kućama na plaži: Svi su za Agana Beach u Guamu

Beachfront Bargain Hunt (2013)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 9

EPIZODA: 13 - Svi su za Agana Beach u Guamu

SADRžAJ

Jitka želi napustiti samostalnu obiteljsku kuću i na plaži Agana u Guamu pronaći nešto što će joj biti lakše održavati. Kad bude imala manje posla oko kuće, sa svoje šestero djece moći će više uživati u prirodnim ljepotama Guama. No problem joj predstavljaju visoke cijene.

Fotografije

Potraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plažiPotraga za povoljnim kućama na plaži

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.