SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Iako je kao premijerka (2009.-2011.) pokrenula borbu protiv korupcije u državi, te dovršila predpristupne pregovore s EU, Jadranka Kosor nije bila omiljena. Protiv nje je pokrenuta i hrvatska inačica tzv. Facebook revolucije u Zagrebu. Odrasla je bez oca i tvrdi da zbog trauma iz djetinjstva ne vjeruje muškarcima. U posljednjoj epizodi serija "Hrvatski premijeri osobno" donosi nepoznate detalje pregovora Jadranke Kosor i slovenskog predsjednika Boruta Pahora.
"Uvijek sam smatrao da "junction" znači pristup Slovenije međunarodnim pomorskim vodama. To je smatrala i EU", tvrdi za seriju Borut Pahor. Jadranka Kosor u epizodi svjedoči o svom političkom usponu nakon što je kao radijska reporterka upoznala predsjednika Tuđmana. O tome kako je Kosor od lojalne suradnice Ive Sanadera postala ona koja ga izbacuje iz stranke, za seriju govore HDZ-ovci Luka Bebić, Vladimir Šeks, Andrija Hebrang, Jerko Rošin i drugi. Jadranka Kosor govori i o svom traumatičnom iskustvu odrastanja bez oca. "Uvijek je htjela biti kraljica i zapovijedati drugima", opisuje je jedna on njezinih prijateljica iz rodnog Pakraca.
Montažer: KARLO GORUP
Snimatelj: DUBRAVKO ĆUK
MissArt za HRT 2017.

Producent: Dominik Galić

Fotografije

Hrvatski premijeri osobno: Jadranka KosorHrvatski premijeri osobno: Jadranka KosorHrvatski premijeri osobno: Jadranka KosorHrvatski premijeri osobno: Jadranka KosorHrvatski premijeri osobno: Jadranka KosorHrvatski premijeri osobno: Jadranka KosorHrvatski premijeri osobno: Jadranka KosorHrvatski premijeri osobno: Jadranka KosorHrvatski premijeri osobno: Jadranka KosorHrvatski premijeri osobno: Jadranka Kosor

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.