SEZONA: 1

EPIZODA: 38

SADRžAJ

Hrvoja u Zagrebu pretuku kamatari. Očito je da uzorni policajac ima problema s kockom. Snježana se dotjeruje i odlazi kod pretučenog Hrvoja, glumeći da se boji Ranka koji će napraviti sve samo da oslobodi Vladu. Ona saznaje da novčanik još nije pronađen. Kada od Tome načuje da Hrvoje ima problema s dugovima, Snježana mu daje adresu ilegalne kockarnice. Ranko biva izbačen iz kuće Lončarevih, jer ga Jasna, potpuno pomračena uma, proglasi ubojicom. Sonja odluči ostati kod svojih i posvađa se s Rankom koji misli da je Jasna za hospitalizaciju. Kad od Snježane sazna da Tomo ne kani stati s istragom, a i da je zaručnica lojalnija Tomi nego njemu, Ranko odluči uzeti stvar u svoje ruke: uzima pištolj i odlazi likvidirati svog neprijatelja. Tomo i Maša vraćaju se kući, ne znajući da ih tamo čeka pomračeni Ranko.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.