SEZONA: 1

EPIZODA: 36

SADRžAJ

Sonja i Tomo pružaju podršku Emini i njezinoj majci na Asjinom pogrebu. Među njima se rađa sve veća bliskost i dijele zajedničku tugu u tim teškim trenucima.
Ranko, bijesan zbog Sonjinog odlaska s Tomom, iskaljuje nervozu na Snježani. Snježana poziva Hrvoja na razgovor i lukavo mu sugerira kako bi trebao napraviti pretres kuće Lončarevih. Hrvoje nabavlja nalog i pronalazi Asjin lančić. Shvaća da je to krunski dokaz koji okrivljuje Vladu kao ubojicu.
Milan je očajan i napada Ranka, ali on se podlo i lukavo brani, obećavajući Milanu da će poduzeti sve da pomogne njegovom sinu.
Po povratku u Vrhovac, Emina saznaje da je Vlado vjerojatni ubojica njene sestre. Bijesna i puna osvetničke mržnje, odlazi u bolnicu s namjerom da liši Vladu života.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.