SEZONA: 2

EPIZODA: 7

SADRŽAJ

Richard Ayoade gura pojam "kratki odmor" do krajnjih granica odlaskom u Ujedinjene Arapske Emirate i petrokemijsko središte Dubai. U toj pljusci skromnom životu pridružuje mu se glumac i komičar Johnny Vegas.
Richard se odlučuje počastiti odlaskom u Hotel Atlantis na jednom od najvećih umjetnih otoka - Palmi. Johnnyjev apartman ima prozore od stropa do poda i gleda na golemi hotelski akvarij. Richard se, pak, mora zadovoljiti apartmanom Grand Atlantis s pet balkona u kojem jedna noć stoji samo 80.000 kuna.
Luksuzni odmor nastavlja se obilaskom grada u hidroavionu te najskupljim sladoledom na svijetu koji je posut mrvicama čistog zlata.
Turisti hrle u Dubai radi kupnje pa Richard vodi Johnnyja u najveći trgovački centar na svijetu Dubai Mall. Njih bi dvojica mogli ondje provesti cijeli vikend, no nakon sendviča od deve i kapučina s devinim mlijekom, vrijeme je da pođu dalje.
Dubai je oborio 149 svjetskih rekorda, a najviša zgrada na svijetu Burj Khalifa diči se s čak osam njih. Čak je dolazak do vidikovca na 124. katu izazov za naše putnike koji pate od vrtoglavice, a od pogleda se Johnnyju magli pred očima.
Richard je, pak, prestrašen kad par ode u pustinju i Johnny sjedne za upravljač autića dok se njegov domaćin vozi na suvozačevu mjestu.
Odabrala: Mira Vočinkić

Fotografije

Maher za putovanja: 48 sati u DubaijuMaher za putovanja: 48 sati u DubaijuMaher za putovanja: 48 sati u DubaijuMaher za putovanja: 48 sati u DubaijuMaher za putovanja: 48 sati u DubaijuMaher za putovanja: 48 sati u DubaijuMaher za putovanja: 48 sati u DubaijuMaher za putovanja: 48 sati u DubaijuMaher za putovanja: 48 sati u DubaijuMaher za putovanja: 48 sati u DubaijuMaher za putovanja: 48 sati u DubaijuMaher za putovanja: 48 sati u DubaijuMaher za putovanja: 48 sati u DubaijuMaher za putovanja: 48 sati u Dubaiju

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Nevjerojatni dr. Pol (2011)

  danas
  image
  Dr. Jan Pol i njegova žena Diane vode uspješnu veterinarsku kliniku smještenu na selo središnjeg Michigana. Dr. Pol lokalna je legenda zbog svog staromodnog i...
 • Tajne i zavere (2014)

  danas
  image
  Serijal Tajne i zavere istražuje nepoznate, skrivene priče koje stoje iza najpoznatijih mesta na svetu, iza najpoznatijih otkrića i najuticajnijih ljudi. To su...
 • Ekstremni inženjerski pothvati (2003)

  danas
  image
  Voditelj Danny Forster vodi nas u svijet zapanjujući inženjerskih pothvata. Otkrijte sve o Panamskom kanalu, Gibraltarskom mostu i drugim impozantnim strukturama.
 • What Could Possibly Go Wrong? (2015)

  danas
  image
  Two men attempt some of the craziest acts in science to determine if they are possible or not.
TOP LISTE

Prijavi se