poster

Maher za putovanja: 48 sati u...: Dubai

Travel Man: 48 Hours in... (2016)

putovanja, dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo

Ocjena korisnika: 9/10

SEZONA: 2

EPIZODA: 7 - Dubai

SADRžAJ

Richard Ayoade gura pojam "kratki odmor" do krajnjih granica odlaskom u Ujedinjene Arapske Emirate i petrokemijsko središte Dubai. U toj pljusci skromnom životu pridružuje mu se glumac i komičar Johnny Vegas.
Richard se odlučuje počastiti odlaskom u Hotel Atlantis na jednom od najvećih umjetnih otoka - Palmi. Johnnyjev apartman ima prozore od stropa do poda i gleda na golemi hotelski akvarij. Richard se, pak, mora zadovoljiti apartmanom Grand Atlantis s pet balkona u kojem jedna noć stoji samo 80.000 kuna.
Luksuzni odmor nastavlja se obilaskom grada u hidroavionu te najskupljim sladoledom na svijetu koji je posut mrvicama čistog zlata.
Turisti hrle u Dubai radi kupnje pa Richard vodi Johnnyja u najveći trgovački centar na svijetu Dubai Mall. Njih bi dvojica mogli ondje provesti cijeli vikend, no nakon sendviča od deve i kapučina s devinim mlijekom, vrijeme je da pođu dalje.
Dubai je oborio 149 svjetskih rekorda, a najviša zgrada na svijetu Burj Khalifa diči se s čak osam njih. Čak je dolazak do vidikovca na 124. katu izazov za naše putnike koji pate od vrtoglavice, a od pogleda se Johnnyju magli pred očima.
Richard je, pak, prestrašen kad par ode u pustinju i Johnny sjedne za upravljač autića dok se njegov domaćin vozi na suvozačevu mjestu.
Odabrala: Mira Vočinkić

Fotografije

Maher za putovanja: 48 sati u...Maher za putovanja: 48 sati u...Maher za putovanja: 48 sati u...Maher za putovanja: 48 sati u...Maher za putovanja: 48 sati u...Maher za putovanja: 48 sati u...Maher za putovanja: 48 sati u...

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.