SEZONA: 1

EPIZODA: 21 - On the Job

SADRžAJ

Naoružani osumnjičenik nezaštićen je na dobro osiguranom mjestu zločina, ali ono što je trebala biti rutinska istraga Dannyja Messera, ubrzo postaje nepredvidljiv, jeziv lov tunelima podzemne željeznice New Yorka. Danny započinje pucnjavu, ali istragom se otkriva da je upucani muškarac zapravo policajac na tajnom zadatku. Policajci i svjedoci vjeruju da je Danny ubio pogrešnog čovjeka, a na njemu je da dokaže suprotno. Na drugom kraju grada, ubojstvo dadilje vodi Stellu Bonaseru u nevjerojatan svijet ljudi koji se brinu za privilegiranu djecu. Ona otkriva da je žrtva pokušala izaći iz začaranog kruga krađi između dadilja kad ju je netko od njih nemilosrdno ubio. Uvjerite se koliko precizni istražitelji moraju biti u nemilosrdnoj borbi protiv kriminala! Otkrivamo vam i koliko je težak, gotovo nemoguć, izlazak iz okrutnog svijeta kriminala!

Fotografije

CSI: NYFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSCSI: NYCSI: NYCSI: NYCSI: NYCSI: NYCSI: NYCSI: NYFoto: RTL / CBSFoto: SUPER RTLFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBS

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.