poster

Lavlja straža

The Lion Guard (2015)

animirani | SAD

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 2

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Kion je Simbin i Nalin sin, Kiarin mlađi brat i princ Ponosne zemlje. Kao drugorođeno kraljevo dijete Kion postaje vođa Lavlje straže, ekipe koja čuva njihovu zemlju i brani Krug života. Kion i njegovi prijatelji medojedni jazavac Bunga, nilski konj Beshte, gepard Fuli i čaplja Ono većinom brane svoj dom od hijene Janje i njegovog klana.
Radnja serije smještena je u vremenskom razmaku unutar filma Kralj lavova 2: Simbin ponos , a prati avanture Kiona, najmlađeg mladunca Simbe i Nale. Kao drugorođeni kraljev nasljednik, upravo Kion postaje vođa Lavlje straže, neustrašive skupine životinja koja štiti svoju zemlju i Krug Života. Kion i njegovi prijatelji - jazavac Bunga, nilski konj Beshte, gepard Fuli i čaplja Ono odolijevaju neprestanim napadima hijene Janje i njezina klana, a upadajući u nevolje i braneći svoj teritorij, hrabra će družina naučiti važne životne lekcije o ljubavi, hrabrosti, prijateljstvu, žrtvi za druge i životu u čoporu.

Fotografije

Lavlja straža

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.