SEZONA: 5

EPIZODA: 1 - Smokey Putnum (No. 30)

SADRžAJ

U središtu radnje Crne liste međunarodni je kriminalac koji se iz zagonetnih razloga predao FBI-u te im ponudio pomoć u lovu upravo na one ljude koje je cijeli život štitio.
Oslobođen bremena, Raymond Reddington (James Spader) se vraća i ponovno počinje graditi svoj zločinački imperij. Njegova žudnja za životom u međuvremenu nije nimalo jenjala pa s nesmanjenim žarom udara temelje novom poslovnom poduhvatu u kojem snage udružuje s Elizabeth Keen (Megan Boone). Liz je rastrgana između uloge FBI-eve agentice i iskušenja da se prikloni svojim kriminalnim impulsima. U svijetu gdje je potraga za crnolistašima prerasla u obiteljski posao, nema nikakve sumnje da će Red ponovno opravdati nadimak Portir podzemlja.
Nakon što razore njegov zločinački imperij, Red (James Spader) zamoli Liz (Megan Boone) da mu pomogne da ga ponovno izgradi te joj ponudi da zajedničkim snagama pred sud izvedu odbjeglog pronevjeritelja.

Fotografije

Crna listaCrna listaCrna listaCrna listaCrna listaCrna listaCrna lista

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.