SEZONA: 1

EPIZODA: 51

SADRžAJ

Čini vam se da svijet gledate kroz sivilo? Niste sigurni je li vani sunčano ili oblačno? Obrisi lica drugih ljudi su vam mutni? Gotovo je sigurno da imate sivu mrenu ili tzv. kataraktu. O ovoj bolesti gledatelji mogu doznati više u novoj epizodi emisije 'Zdravlje na kvadrat'.
Pretjerano konzumiranje alkohola, u našem društvu, nažalost je posve normalna pojava. Kada se u malo vremena popiju velike količine alkoholnih pića, može doći do trovanja alkoholom. Takvo stanje potencijalno može dovesti do kome, ali i do smrti. Što napraviti kada se osoba otruje alkoholom, donosi ovotjedno 'Zdravlje na kvadrat'.
Kada trebamo karticu dopunskog zdravstvenog osiguranja i koliko nam ona može smanjiti trošak liječenja, istražili su novinari 'Zdravlja na kvadrat'.
U vremenima u kojima živimo, 90 posto svjetske populacije nekada u životu ima problema s kralježnicom. Najvažnije je ustanoviti pravovremenu dijagnozu, ali i metode liječenja. O najnovijim svjetskim trendovima liječenja kralježnice bit će govora u ovotjednom 'Zdravlju na kvadrat'.
Čiste pore ključ su besprijekorno blistavog lica, a kako biste zadržali savršen ten, trebate naučiti kako čistiti pore i pravilno njegovati kožu. Upravo su začepljene pore glavni uzrok akni i nesavršenosti kože. Kako se riješiti akni, istražila je ekipa 'Zdravlja na kvadrat'.
Bjelančevine ili proteini osnova su svake prehrane, a jako dobro utječu na rast i regeneraciju mišića. Životinjskog su i biljnog podrijetla, a trebamo ih unositi u organizam redovito jer predstavljaju najbolju hranu za mišiće. Više o važnosti proteina donosi ovotjedno 'Zdravlje na kvadrat'.
U rubrici 'Vi pitate', ekipa emisije ovoga je tjedna u potrazi za odgovorom na pitanje što je to opsesivno-kompulzivni poremećaj.

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.