SEZONA: 2

EPIZODA: 13

SADRžAJ

Blatko pronalazi kartu u gusarskoj škrinji svoga ujaka Blatobradog i kreće u potragu za blagom. U međuvremenu Go Jetteri stižu na Veliki koraljni greben u Australiji kako bi uživali u veličanstvenom podvodnom ekosustavu. Dok rone po mirnom grebenu, Blatko jedri iznad njih. Golema vesla gusarskog broda iz Mrkoplova pljuskaju u vodi i uništavaju osjetljive koralje. To nije nimalo fora. Samo je jedan način kako će zaustaviti gusara Blatka: odmah u Zumator! Go Jetteri traže od Blatka da prestane prije nego što uništi greben. A on odgovara tako da ispaljuje mrkobote iz mrkotopa.

Fotografije

Naprijed, Go JetteriNaprijed, Go JetteriNaprijed, Go JetteriNaprijed, Go JetteriNaprijed, Go JetteriNaprijed, Go JetteriNaprijed, Go JetteriNaprijed, Go JetteriNaprijed, Go JetteriNaprijed, Go JetteriNaprijed, Go JetteriNaprijed, Go JetteriNaprijed, Go JetteriNaprijed, Go JetteriNaprijed, Go JetteriNaprijed, Go JetteriNaprijed, Go Jetteri

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.