SEZONA: 1

EPIZODA: 12

SADRžAJ

Dina govori Tomi da zbog njegove prošlosti, ali i punog vrtića, Maša ne može biti upisana. Maša je nesretna pa Tomo zove Branku da ju utješi. Pri susretu, on i Branka se ponovno posvađaju oko Edite.
Kroz razgovor s majkom, a potaknuta saznanjima o Tominoj kriminalnoj prošlosti, Sonja odluči biti bolja zaručnica Ranku. Njih dvoje odlaze pred sirotište, gdje Rankova priča takne Sonju te su bliži nego ikada.
Ranko odlazi k Editi kako bi popričao o prodaji kuće. Usput sretne Tomu, kojem prijeti da neće dugo ostati u svojoj kućici.
Vlado preuzima organizaciju otvorenja kafića, a Milan je zabrinut jer troši više novaca no što Milan misli da bi trebalo.
Blaž se sprema za spoj s Brankom, no ona zbog Tome zaboravi na dogovor. Kada se sutradan slučajno sretnu, Blaž je jako hladan prema njoj.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.