SEZONA: 1

EPIZODA: 48

SADRžAJ

Smrznuto rame sindrom je kod kojeg se javlja zakočenost i bol u ramenu. Postupno dolazi do ograničene pokretljivosti ramena, što značajno otežava svakodnevne aktivnosti. Sindrom smrznutog ramena razvija se kroz tri faze. Koje? Gledatelji imaju priliku doznati u ovotjednom 'Zdravlju na kvadrat'.
Pomagala za hod namijenjena su svima onima koji osjećaju nestabilnost, umor i koji otežano hodaju, kao i onima koji trebaju oslonac i podršku pri hodanju. Koja pomagala postoje i kako se koriste, istražili su novinari 'Zdravlja na kvadrat'.
Osjećaj začepljenosti u jednom, ili oba uha, svi ponekad osjetimo nakon dugotrajnog plivanja ili kupanja, a posebice nakon ronjenja. Događa se to i tijekom vožnje zrakoplovom ili automobilom, kod promjene nadmorske visine. Osobe koje pate od jakih alergija češće mogu osjetiti začepljenost u ušima. Kako si pomoći u takvim situacijama? Priču donosi 'Zdravlje na kvadrat'.
Klinika u kojoj unatoč lošim prostornim uvjetima doktori ne pomišljaju na odlazak i balerina kojoj je dijagnosticirana bolest zbog koje su joj mnogi predviđali kraj karijere junaci su reportaže u ovotjednom 'Zdravlju na kvadrat'. O čemu je riječ gledatelji mogu pogledati u ovotjednoj emisiji.
Kakav je osjećaj kada nokat uraste u meso? Javlja se bol, crvenilo, oteklina, ali ponekad i infekcija. Urasli nokat je često stanje i obično se riječ o nožnome palcu. Novinari 'Zdravlja na kvadrat' otkrivaju glavne uzroke ovog zdravstvenog problema.
Svaka osoba ima svoj plan prehrane i svaka osoba misli da je baš taj plan za nju najbolji. No što je zapravo pravilna prehrana? Što kažu stručnjaci, donosi ekipa 'Zdravlja na kvadrat'.
U ovotjednoj rubrici 'Vi pitate' ekipa emisije bavi se pitanjem s kojim se nažalost sve više ljudi susreće: Kako reagirati i kako razgovarati s osobom kada nam priopći da ima neku malignu bolest?

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Art kvart

    image
    „Art Kvart“ svake sedmice donosi najbolje i najvažnije vijesti o umjetnosti i kulturi, o umjetnicima i njihovim muzama, o sestrinstvu i drugarstvu, o znanju i...
  • Poslovni kutak

    image
    Poslovni kutak vam donosi sve što trebate znati o ekonomskim i poslovnim događajima.
  • Racemax

    image
    RaceMAX Motorsports is a weekly series showcasing the very best in motorsports from Formula 1 and Indy Car, to the worldŐs most prestigious events in...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.