poster

Dr. Oz: talk-show

The Dr. Oz Show (2009)

talk-show | SAD

SEZONA: 6

EPIZODA: 2 - talk-show

SADRžAJ

Izgleda poput kokaina i jednako je smrtonosan. Došlo je do alarmantnog porasta zloporabe kofeinskog praha. Jedan je tinejdžer zbog toga smrtno stradao. Sada njegovi roditelji po prvi put o tome progovaraju u ekskluzivnom intervjuu s dr. Ozom. Zašto je nešto toliko opasno uopće na tržištu? Bi li tu tvar trebalo zabraniti? A zatim televizijska ličnost Pat O'Brien povjerava dr. Ozu sve o bolesti koja mu je uništila život i zamalo ga ubila. U nastavku dr. Oz započinje svoj jednogodišnji plan vraćanja zdravlja u naše živote! Putovao je diljem SAD-a ne bi li čuo na kojim aspektima zdravlja ljudi ove godine žele poraditi. Počevši od vas, dr. Oz će pokušati jednog po jednog gledatelja učiniti zdravijim. Nakon toga, dr. Oz pokazuje kako na siguran način smanjiti broj mitesera. Uz to, predstavit će vam Stacy koja je preživjela moždani udar i čija je priča gotovo nevjerojatna!
Odabrala: Martina Rajšek

Fotografije

Dr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. OzDr. Oz

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Karte na stol

    image
    Talk show Gorana Flaudera. Emisija s jednim gostom otvara najprovokativnije teme osječke i hrvatske svakodnevice.
  • E' sempre mezzogiorno

    image
  • Ridikül

    image
  • Shift

    image
    Emisiju SHIFT najlakše se može opisati kao pola sata čiste brzine i adrenalina! Emisija je posvećena prvenstveno hrvatskom auto-moto sportu i tuning sceni. Vodimo...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.