SEZONA: 1

EPIZODA: 6

SADRžAJ

Edita zatiče nepomičnog Tomu i pokušava ga spasiti, ali bezuspješno. Izlazi na cestu potražiti pomoć i nailazi na Blaža i Profesora. Za to vrijeme, Tomo uspije osloboditi sebe i Gogu te oni odlaze u bolnicu Maši. Profesoru se svidi Edita.
U svađi, Snježana nesretnim slučajem ubija Asju. Ranko naloži Rusu da se riješi Asjinog tijela. Nakon što Asja ne dođe na dogovoreno mjesto, Vlado se napije od razočaranja; misli da ga je Asja zeznula. Snježanu muči savjest; sprema Asjin telefon, novčanik i ostale stvari u sef.
Zbog Rankove prijetnje, Milan vrši pritisak na Sonju da se vrati Ranku. Sonja dolazi razgovarati s njim, no nakon što ju on ne želi pustiti u casino, razočarana Sonja prekida s njim. Sonja u frizeraju sretne Tomu, koji se nudi da ju otprati doma i ispriča joj se. Tomo i Sonja se sve više zbližavaju.
Očajna Sonja ne uspjeva se povjeriti majci kojoj je sve lošije. Dezorijentirana i pogubljena Jasna u vrtu skida odjeću te odlazi u nepoznatom smjeru.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.