SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Dok se liječnici bore za Mašin život, Edita skupi snagu i dolazi u bolnicu posjetiti Mašu. No, Branka ju napadne i u bijesu joj otkriva da zna za njenu upletenost u brak njenih i Tominih roditelja. Potresena Edita odlazi na grob svog supruga, ali i Damirov, te se prisjeća ljubavne veze s njim. Branka bdije uz Mašu koja se i dalje ne budi, a Tomo odlazi kući po Mašine stvari. Putem sretne Sonju, kojoj kaže da je dobio otkaz, uvjeren da je ona glavni krivac za to. Sonja dolazi kod u Štefa zahtijevajući da vrati Tomi posao. Štef zove Ranka i obavještava ga o Sonjinom dolasku. Ljutiti Ranko nalaže Rusu da učini Tominu kuću nepogodnom za život. I dok Rus provaljuje u Tominu kuću, Sonja i Ranko se posvađaju - opet zbog Tome. Tomo pak dolazi kući, ni ne sluteći da mu je iza leđa Rus.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.