SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Smetlar Blaž zazire od novog kolege Tome i odbija raditi s njim. No, kada pijana ekipa napadne smetlare, a Tomo spasi svoje kolege, Blaža i Profesora, Blaž mijenja mišljenje te pred šefom Štefom, koji ih je pozvao na razgovor zbog incidenta, preuzima odgovornost za tučnjavu, čime spasi Tomu od otkaza. Sonja prešutno pristaje na Rankovu prosidbu, no njen zaručnički prsten Jasninom zabunom završava u smeću. Kada to shvati, Sonja moli smetlare, među njima i Tomu, da joj pomognu spasiti prsten. Tomo u hrpi smeća nalazi prsten te u zoru dolazi vratiti ga Sonji. Trenutak prekida Ranko koji otjera Tomu. Sonja se posvađa s Rankom zbog Tome, no on vješto manipulira njome, govoreći joj da je Tomo ništa drugo doli okorijeli kriminalac. Sretna Edita kupuje zabavni park za Mašu. No, sreću joj pokvari Brankin napad i naredba da se ne približava nikome od njene obitelji.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.