EPIZODA: 80

SADRŽAJ

Stiže nova generacija Porschea Cayennea, a ekipa emisije 'Bez kočnica' ovaj će tjedan gledateljima otkriti sve njegove tajne.
Pada kiša, žuti se lišće, a time stižu i jesenski uvjeti na cestama, koji mogu biti vrlo opasni. Novinari emisije gledateljima otkrivaju kako se najbolje prilagoditi.
X1/9 - ne radi se o matematičkoj jednadžbi već o jednom od najzanimljivijih oldtimera koje je vozila ekipa emisije 'Bez kočnica'!
Evolucija. Dokle je stigla Koreja najbolje oslikava vrh ponude i30 kojeg su novinari emisije testirali. Gledatelji imaju priliku pogledati više u ovotjednom izdanju 'Bez kočnica'!

Fotografije

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Poštanske zagonetke (2014)

  danas
  image
  Tehnološki osviješten Shane, zaljubljenik u poštu Oliver i poštanski detektivi otkrivaju tajne u pozadini pisama i paketa koji se ne mogu dostaviti.
 • Dva i pol muškarca (2003)

  danas
  image
  Charlie (Charlie Sheen) i Alan Harper (Jon Cryer) su dva brata koji se, unatoč tome što su potpune suprotnosti, ipak na kraju dobro slažu. Malo je toga što im je...
 • 'ko te šiša? (2016)

  danas
  image
  Na istom trgu samo preko puta našla su se dva frizerska salona. Salon Žigmund je staromodan i samo za muškarce, dok je Božica modernijeg dizajna. U Salonu Božica...
 • Priče iz prašume (1994)

  danas
  image
  Priče iz prašume lutkarska je serija za djecu predškolskog uzrasta koja se bavi dječjim nadama, strahovima, frustracijama, radostima i šašavostima, dok istodobno...
TOP LISTE

Prijavi se