SEZONA: 2

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Osam jednosatnh epizoda serije dokumentirati će ekstravagantni životni stil i dramu iz stvarnog života koju proživljava supruga ili djevojka profesionalnog sportaša. Očekujte mnogo vatrometa u organizaciji osam žena dok budete prolazili kroz ekskluzivni privatni svijet najveće elite među sportskim zvijezdama.
Kao dodatni začin ovoj debitantskoj sezoni, biće prikazane seksi dame koje čine posebnu družinu koja pruža ljubav, podršku i naravno veliku dozu drame. Ali, ovu privilegovanu ekskluzivnost prate i specifična pravila. Od vještine kako podržati svog muškarca pa do spoznaje o kijerarhiji unutar WAG svijeta, kao i drame koju to sve donosi, ove iznimne i neovisne žene su pravi čarobnjaci u manevriranju, manipuliranju, uvijek vodeći računa da izgledaju nevjerovatno dobro dok sve to rade.

WAGS Miami ekipa:

Hencha Voigt se zaljubila i razišla sa NBA zvijezdom, nekadašnjim igračem Boston Celtics. Na dugoj klupi profesionalnih sportaša sa kojima se viđala, nalaze se bivše zvijezde Miami Heat i Miami Marlins, Hencha je trenutačno slobodna i posjećuje VIP žurke gdje se žestoko provodi. Kao fitness-model i trener, pojavljuje se u brojnim muzičkim spotovima, u TV seriji Ballers, u nekoliko filmova, a znala je zasijati na brojnim modnim pistama i u modnim reklamama. Hencha i Metisha planiraju da zajedno lansiraju modnu liniju odjeće.

Claudia Sampedro i Julius Peppers, su i van terena Green Bay Packers nerazdvojni. U svojoj obitelji su spojili i osmomjesečnog sina i sedmogodišnju kćer i sina koje imaju iz svojih prijašnjih veza. Osim što je model za Maxim, FHM i mnoge druge velike prodajne lance, Claudia je glasovita i po svojim oblinama. Približava se brojci od skoro milijun sljedbenika na Instagramu.

Vanessa Cole radi kao investitor u oblasti nekretnina a provela je sedam godina sa glavnim igračem Baltimore Ravens. Vanessa zna da se mora naći u WAG svijetu, obzirom da započinje svoj sopstveni luksuzni ugostiteljski servis, dok s druge strane vodi računa o svojoj obitelji sa dvoje djece, čiji je otac jedan od najbolje plaćenih hvatača u NFL.

Ashley Nicole Roberts je upoznala Philip Wheeler, igrača Atlante Falcons prije sedam godina, dok je igrao ragbi za The Colts. Profesionalni model, aktivna kao vojni rezervista te majka njihovog dvogodišnjeg sina, Ashley nije strano biti na vetrometini. Pošto je na Instagram postavila fotografiju gdje doji svoga sina, doživjela je opću potporu i privukla veliku pažnju medija. Usprkos negativnim reakcijama, ona ne obraća pažnju na “hater”-e i koncentrirana je na ono što radi.

Darnell Nicole i Reshad Jones, trenutni obrambeni igrač Miami Dolphins poznaju se pet godina i imaju zajedno dvogodišnju ćerku. Upoznali su se prije nego li je Reshad draftovan za NFL, te je Darnell bila ubijeđena da zaslužuje više, te je konačno dobila i prsten. Prebacujući svoju pažnju na vjenčanje, počinje brinuti da li će on moći proći kroz sve to.

Astrid Bavaresco je dizajnerka kupaćih kostima a svoji je prvi veliki nastup imala na Swim Week. Moda u Miamiju se vrti oko seksi kupaćih kostima, te je sada ovo biti ili ne biti za njezinu karijeru. Koristi društvene mreže kako bi provjerila svog muškarca onda kada nije sama. Bez njegovog znanja, kada traži da mu pokaže hotelsku sobu, ona zapravo gleda da li je možda i druga strana kreveta zgužvana. Povjerenje je trenutačno velika prepreka koju pokušava preskočiti. Na njezinoj klupi sa bivšim profesionalnim sportašima sa kojima je bila, sede bivši igrači Miami Dolphins, Detroit Lions i Pittsburgh Steelers.

Metisha Schaefer je model koji ne samo da tečno govori pet jezika već je i WAG, pošto se viđala sa bivšim profesionalnim igračima bezbola i ragbija. Nicole Williams, njena drugarica iz WAG Los Anđelesa je nova djevojka Metisha-inog bivšeg momka. Dame se od nedavno druže ali i dalje imaju rezerviran odnos, obzirom da je momak navodno varao Metishu sa Nicole. Ona je spremna dočekati pravog čovjeka koji će stupiti na njenu pozornicu.

WAGS Miami je rađen u produkciji Machete Productions, sa Amber Mazzola i Lori Gordon kao izvršnim producentima te Paul Yuan kao izvršnim ko-producentom.

Fotografije

Wags MiamiWags MiamiWags MiamiWags MiamiWags MiamiWags MiamiWags MiamiWags MiamiWags MiamiWags MiamiWags Miami

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Moja mačka iz pakla (2011)

    image
    Jackson vjeruje kako se može pomoći svakoj problematičnoj mački. On shvaća da su mačke teritorijalne i trebaju svoj prostor, čega vlasnici nisu svjesni, te su...
  • Paparazzo lov (2013)

    image
    Profesionalni paparazzi ovog rijaliti šou programa donose snimke koje su tokom proteklog perioda snimili širom Balkana. Paparazzo lov donosi sve aktuelnosti iz...
  • Brak na neviđeno

    image
    "Brak na neviđeno" je jedinstveni šou program za upoznavanje, u kom učestvuju slobodne žene i muškarci, koji se prijavljuju putem konkursa za bračne partnere, a...
  • DNK

    image
    Svake srede emituje se nova neobična životna priča, gde su glavni akteri obični ljudi koji se prijavljuju kako bi u emisiji dokazali očinstvo. Voditeljka Natalija...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.