SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Neil Jordan, dobitnik Oscara za originalni scenarij, autor je "Riviere", ambicioznog emocionalnog trilera u deset dijelova čija je radnja smještena u luksuzni svijet ultrabogataša.
Serija prati moralni pad koji Georgina doživi nakon nasilne smrti muža Constantinea Cliosa. U svojoj intimnoj odiseji spoznaje koliko je malo toga zapravo znala o suprugu i upoznaje mračni svijet korupcije i organiziranog zločina koji vrebaju u pozadini života superbogataša.
Neil Jordan: "Riviera je u svojoj srži pripovijest o zaista besramno bogatima."
Mlada udovica bankara milijardera koji je poginuo u eksploziji na luksuznoj jahti otkrije da njezin pokojni muž nije bio čovjek kojeg je mislila da poznaje. Šokantna istina dovodi je u opasnost.
Glavni likovi:
Georgina (Julia Stiles)
Bistra djevojka s američkog Srednjeg zapada koja se udala u milijardersku obitelj. Isprva kustosica bogatom filantropu i kolekcionaru Constantineu Cliosu, upušta se s njime u ljubavnu vezu koja završava brakom. Iako Constantineova bivša žena Irina ne dijeli to mišljenje, Georgina zna da se ona i njezin muž vole. No njezin se život iz temelja poljulja nakon što joj muž pogine u zagonetnoj eksploziji na velikog jahti ruskog oligarha. Događaji se nakon toga počnu raspletati domino-efektom, a Georgina pokrene vlastitu istragu kako bi otkrila tko joj je ubio muža i zašto.
Robert Carver (Adrian Lester)
Riplijevski mešetar umjetninama koji tu i tamo poneko djelo krivotvori, sklon je zaviriti i s onu stranu zakona, a svijetom superbogataša kreće se suvereno. Georginin stari prijatelj i pouzdanik.
Irina (Lena Olin)
Constantineova prva žena koja Georginu doživljava kao uzurpatoricu, onu koja je rastočila Irininu predodžbu o vlastitom matrijarhatu. Irina u tom dvoboju ima dva oružja: odanost svoje djece i moćni društveni položaj koji je stekla na Rivijeri. Ali Georgina se nametne kao dostojna protivnica u obje arene, a kako ona jača, tako se Irinina psiha sve više raslojava.

Fotografije

RivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijera

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Smother (2021)

    image
    U ovoj uzbudljivoj seriji o dobro skrivanim tajnama i njihovim neočekivanim posljedicama isprepliću se obiteljska drama i triler. Nakon tragične smrti supruga,...
  • Inspektor Dupin (2014)

    image
    Neki ljudi, poput inspektora Dupina, Bretanju smatraju krajem svijeta. On je onamo premješten iz Pariza, a sa svojom alergijom na ribu i strahom od oceana osjeća...
  • 911 (2018)

    image
    Dramska serija koja istražuje živote i karijere policajaca, bolničara i vatrogasaca, ljudi koji prvi dolaze na mjesta nesreće i riskiraju svoje živote kako bi...
  • Babilon Berlin (2017)

    image
    Berlin u ludim 20-ima: metropola za darovite i ambiciozne i za one u gužvi. Ali ispod blještave površine osiromašene mase teže za boljim životom. To je vrijeme...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.