SEZONA: 1

EPIZODA: 29 - One Hit Wonder

SADRžAJ

Ovaj simpatični animirani serijal govori o djevojčici Maši i Medvjedu, koji nije baš pričljiv, ali ima jako puno razumijevanja za znatiželjnu i nestašnu Mašu. Njih dvoje postaju najbolji prijatelji i zajedno prolaze razne avanture, uče i druže se. Maša je u stvari hiperaktivna djevojčica velikog i dobrog srca, koja se u jednom trenutku izgubila u šumi i slučajno naletjela na Medvjedovu kuću. On joj je pružio utočište i nastavio se brinuti o veseloj Maši. Medvjed je dobroćudan i miran, voli organiziranost, red i mir pa mu ponekad Maša, koja mu je skroz suprotna tako razigrana i znatiželjna, ide na živce. Ponekad njihov odnosi dolazi na kušnju, ali na kraju se sve dobro završi zahvaljujući dobrom Medvjedu, koji će u svakom trenutku Mašu pokušati zaštititi i zaustaviti u nevjerojatnim idejama.

Fotografije

Maša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i Medvjed

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.