SEZONA: 1

EPIZODA: 43

SADRžAJ

Stopala nose težinu cijelog našeg tijela, a čukalj ili Hallux valgus najčešća je deformacija kosti u stopalu. Što ga uzrokuje i kako ga se riješiti, gledatelji mogu doznati u ovotjednom 'Zdravlju na kvadrat'.
U ovotjednom izdanju 'Zdravlja na kvadrat' gledatelji imaju priliku pogledati i što je to vitiligo ili telećak. Novinari emisije također su istražili i zašto oboljeli od vitiliga još uvijek u društvu nose stigmu i teško su prihvaćeni.
Inkontinencija, gubitak kontrole mjehura, čest je problem. Jačina urinarne inkontinencije može biti u rasponu od povremenog istjecanja urina, kada kašljete ili kišete, do potrebe za mokrenjem tako jako i naglo da ne stignete do WC-a. Kako si pomoći? Gledatelji mogu pogledati u emisiji 'Zdravlje na kvadrat'.
Meningitis je upala zaštitnih ovojnica koje obavijaju mozak i leđnu moždinu. To je bolest koja može imati teške posljedice, pa se to stanje smatra hitnim slučajem. Ekipa 'Zdravlja na kvadrat' istražila je kako se liječi meningitis.
Ovotjedno 'Zdravlje na kvadrat' donosi priču o čestim bolovima u leđima, ramenima te ozljedama kod sportaša i rekreativaca.
Bakterije su posvuda, pa tako i na našem tijelu. S nekima normalno živimo u simbiozi, a postoje i tzv. patogene bakterije koje se mogu prenijeti, primjerice, korištenjem ručnika kojim se prethodno služila druga osoba. Kako pravilno održavati osobnu higijenu, gledatelji mogu pogledati u 'Zdravlju na kvadrat'.
U redovitoj rubrici 'Vi pitate' novinari emisije govore o zubobolji na godišnjem odmoru.

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.