SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - Into the Void

SADRžAJ

Planinar Willi Prittie uvjeri ekipu da se spuste niz liticu visoku 90 m, no vremenski uvjeti dovode život jednog istraživača u opasnost.
Ništavilo. Na trećoj etapi ekspedicije planinski lanci skloni lavinama, ledenjaci teški dvije tone, 30 kilometara glečera i 90-metarska litica na planini Tordrillo, doveli su ljude do krajnjih granica.

Fotografije

Preživljavanje na AljasciPreživljavanje na AljasciPreživljavanje na AljasciPreživljavanje na AljasciPreživljavanje na AljasciPreživljavanje na AljasciPreživljavanje na AljasciPreživljavanje na AljasciPreživljavanje na AljasciPreživljavanje na AljasciPreživljavanje na AljasciPreživljavanje na AljasciPreživljavanje na AljasciPreživljavanje na AljasciPreživljavanje na AljasciPreživljavanje na AljasciPreživljavanje na AljasciPreživljavanje na AljasciPreživljavanje na AljasciPreživljavanje na Aljasci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.