poster

Kućni ljubimci

Kućni ljubimci

lifestyle | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

EPIZODA: 1407

SADRžAJ

U ovotjednom emisiji Kućni ljubimci posjetili smo sklonište za pse grada Zagreba. Zahvaljujući predanom radu i prije svega ljubavi prema životinjama, već 16 godina u Dumovcu brinu o napuštenim životinjama. Proveli smo jedan dan s njihovim edukatorima, saznali mnoge zanimljivosti i saznali više o Reviji pasa koja će se održati ove subote u Zagrebu.
Patuljasti psi oduvijek su izazivali divljenje, pa ih možemo vidjeti i na portretima slavnih povijesnih ličnosti. Za te pse kažu da su veliki šarmeri, a dio tog šarma zasigurno je i u njihovu karakteru. U Hrvatskoj godinama postoji Klub ljubitelja patuljastih pasa i s njima smo se družili na Međunarodnom otvorenom natjecanju u dresurnom jahanju.
U Veterinarskoj ambulanti ovaj tjedan govorimo o njezi mačaka.

Autor: Antun Ponoš
Urednik: Irena Košar

Fotografije

Kućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimciKućni ljubimci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.