SEZONA: 1

EPIZODA: 8 - Episode 8

SADRžAJ

Dječja emisija temeljena na klasičnim djelima autora i ilustratora Richarda Scarryja prati šest likova koji rješavaju tajne svakodnevnog života u imaginarnom Marljivgradu.
Zanimljivosti su posvuda u Marljivgradu, a tu su i mačak Huckle, crv Crvomir, mačka Sally, vodenkonj Hilda i prašćići Hoću i Neću. Svaka epizoda inovativna je mješavina humora i učenja usredotočena na šestero nezaboravnih prijatelja i mnoge druge živopisne likove iz nevjerojatnog svijeta knjiga Richarda Scarryja. Gledatelji prate prijatelje dok po Marljivgradu traže odgovor na misterij svake epizode. Kad god traže zabavu i avanturu, svaki u svom jedinstvenom vozilu, otkrivaju da se velik dio zabave krije u samome putovanju!

Fotografije

Hura za Hucklea!Hura za Hucklea!Hura za Hucklea!Hura za Hucklea!Hura za Hucklea!Hura za Hucklea!Hura za Hucklea!

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tomica i prijatelji (1984)

    image
    Serija prati brojne uzbudljive pustolovine malene lokomotive koji se zove Tomica i njegovih brojnih prijatelja. Radnja se odvija na tajanstvenom otoku Sodoru,...
  • Bibi i Tina (2004)

    image
    Bibi i Tina su dve pričljive, druželjubive, pametne i drage tinejdžerke, koje su nerazdvojne drugarice i obema je strast jahanje. Najviše na svetu vole da lutaju...
  • Colorwheel

    image
    The little puppy uses a colorwheel to find his friend in the forest.
  • Fireteam

    image
    The 3 firemen help out the residents of their village every way they can.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.