poster

Noćna Smjena

The Night Shift (2014)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 11

SADRžAJ

Dobro došli u svima ne tako dragu "noćnu smenu". Svaki dan je borba između herojskih podviga da se spasu životi i poteškoća u vođenju bolnice. U bolnici San Antonio, rade samo posebno izdržljivi muškarci i žene. T.C. Calahan (Eoin Macken) će posle bivanja na Bliskom istoku naučiti da svoje najveće bitke se dobijaju upravo kod kuće. T.C. i njegov tim su stalno pod stresom a oslobađaju se toga postavljanjem zvrčki kolegama, ali kad su u pitanju životi tu nema zezanja. Noćna smena je nedavno promenila rukovodstvo i sada je došao Majk Ragosa (Freddy Rodriguez). Da li će se netrpeljivost između Ragose i T.C razbukati, to ostaje da se vidi.

Fotografije

Noćna SmjenaNoćna SmjenaNoćna SmjenaNoćna SmjenaNoćna SmjenaNoćna SmjenaNoćna SmjenaNoćna SmjenaNoćna SmjenaNoćna SmjenaNoćna SmjenaNoćna SmjenaNoćna SmjenaNoćna SmjenaNoćna SmjenaNoćna SmjenaNoćna SmjenaNoćna SmjenaNoćna SmjenaNoćna Smjena

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.